Kérdésed van? Hívj minket!
+36 1 468 2176 ; +36 1 789 2152

Roger Little Textil - fehér
Stadler Form ROGER LITTLE légtisztító, fekete (sötét szürke textillel)
142 990 Ft

Stadler Form ROGER LITTLE légtisztító, fekete (sötét szürke textillel)

Roger Little Textil - fehér
Roger Little Textil - fehér
Roger Little Textil - fehér
Roger Little Textil - fehér
Roger Little Textil - fehér
Roger Little Textil - fehér

A megújult ROGER LITTLE antimikrobiális textil előszűrőjével a korábbinál is nagyobb mértékben óvja egészségét. H12 minőségű HEPA szűrője mellett, opcionálisan megvásárolható a H14 minőségű HEPA szűrő is, mely nagyobb mértékben segít az allergiában szenvedőknek. Egyszerre csak egy szűrő használható. MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGÚ VÍRUS KISZŰRÉSSEL!*

Várható beszerzés és kézbesítés
2024.06.24
142 990 Ft
Részletek

 

Adatok
Garancia idő
sávos elrendezésű jogszabályon alapuló kötelező jótállás időtartam vonatkozik
Gyártó
Stadler Form
Színváltozatok

Változatok

Nettó súly
5,5 kg
Bruttó súly
5,9 kg
Magasság
45 cm
Szélesség
33 cm
Mélység
17 cm
Zajszint
29 dB
Szín
világos szürke
LED fény
váltakozó színű
Ajánlott terület
35 m²
Ajánlott légtér
87 m³
Szállítási költség
br. 30.000 Ft alatt 1.490 Ft, felette ingyenes
Cikkszám
ST0250
Jellemzők

Főbb jellemzők:

 • antibakteriális előszűrő (mosható)
 • Dual Filter™ (HEPA és aktívszén) szűrő
 • opcionálisan válaszható szűrők: Dual Filter™ H12 HEPA vagy H14 HEPA
 • levegő minőség jelzés
 • érintőpanel
 • automatikus üzemmód
 • éjszakai üzemmód
 • filter csere jelzés (a filter élettartama 8-12 hónap levegő szennyezettségétől függően)
 • 1-7 órás időzítő
 • 5 légsebesség fokozat
 • ajánlott akár 33 m2-es szobába


Az új Stadler Form Roger Little szobai légtisztító, akár
33 négyzetméteres szobákba is. A készülék beépített. lézeres levegő minőség érzékelője folyamatosan figyeli mind a portartalmat, mind a nemkívánatos szagokat, amelyek jelenlétére automata üzemmódban képes reagálni, ha kell nagyobb teljesítményre kapcsolva, hogy a lehető leggyorsabban kellemessé és biztonságossá varázsolja az otthon levegőjét.

A készülék előlapján található jelzőfény kéken világít, ha a levegő minősége jó, narancs színben, ha az nem ideális és pirosan, ha kifejezetten rossz.

Az új Sanitized® hygiene technológiás textil, mosható előszűrő megfogja a nagyobb szennyeződéseket, mint például a hajszálakat vagy a porcicákat. Mivel ez a szűrő mosható, így minden korábbi modellhez képest, könnyebb a karbantartása. A textil előszűrő megállítja a nagyobb szennyeződéseket, gátolja a spórák bejutását, megtelepedését a HEPA szűrőben. A svájci tecnológiáját használó szűrő 30°C-on kézzel mosható, legalább 20 alkalommal. Átlagos használat mellett, az előszűrőt ajánlott három havonta kimosni. Allergiásoknak, különösen az erősebb tüneteket is kiváltó pollen szezonban, vagy nagyobb por terhelés esetén, az előszűrőt akár havonta is indokolt lehet mosni. A textil szűrő, kiegészítőként utólagosan pótolható.
Sanitized® 1935 óta, az antimikrobális technológiájával számos területen bizonyított már. A cég termékei a vegyipartól az építőanyagokon és ruházati cikkeken át az élet számos területén megtaláklhatóak.

A rendszer középpontjában a nagy méretű H12 minőségű, kettős HEPA szűrő van, integrált aktív szén betéttel. Ez a HEPA szűrés a finom por mellett útját állja a polleneknek, baktériumoknak és részben a vírusoknak is. Az aktív szén szűrő pedig magába zárja a kellemetlen szagokat. Ugyanebben a tesztben a Roger egyúttal képes volt kiszűrni a levegőből az influenza vírusok 99,9%-át. (A teszt egy 28m3-es teszt kamrában, H1N1, H2N2, H3N2 variánsokkal lett elvégezve.)

A Roger szűrő rendszere a TÜV tesztjében a 0,255 µm méretű porszemcséket 100%-ban kiszűrte a levegőből. Ez a szűrőrendszer képes egy 22m2-es helyiségben a levegőben található influenza vírusok 99,9%-át is kiszűrni.

ROGER LITTLE  teljesítménye 231 m3/h CADR*, ami kimagasló szűrési hatékonysággal párosulva ideális megoldás az otthoni légtisztításra. A készülék 33 m2-es szobákba ajánlott, ami óránként háromszori légátforgatással számol a szoba egészére vetítve.
*CADR: Clean Air Delivery Rate, vagyis tiszta levegő kibocsájtási ráta, amit az AHAM sztenderdjei szerint mért érték.

ROGER LITTLE alkalmas ugyan a 33 m2-es helyiség megszűrésére (óránként 3x-os levegőcserével), de nagyobb légtisztítási igény esetén, erősen szennyezett területre, vagy allergiások számára a ROGER LITTLE 20 m2-es szobákba ajánlott, mert utóbbi esetben az óránkénti levegőcserét akár ötször is képes végrehajtani.
A készülék lelke a nagy méretű HEPA (H12) szűrő, beépített aktív szén betéttel. Ez az, ami kivonja a rajta átáramló levegőből a finom port, a polleneket, a bektériumokat és vírusokat is. Ennek a szűrőnek köszönhetően, a Roger ECARF minősített, ami különösen jó hír az allergiásoknak. 
A kombinált szűrő működése során megköti a levegő szennyező anyagok nagyon nagy részét, ezért azt 8-12 havonta ajánlott cserélni.

A ROGER LITTLE korábbi verziójához képest

A ROGER LITTLE jelenlegi verziója (2021-től) a korábbi, már megszokott Stadler Form eleganciával rendelkezik. Az új ROGER LITTLE esetén a rácsot és a korábbi verzió előszűrőjét antracit/világosszürke színű textil előszűrőre cserélték, ezzel integrált higiéniai funkcióval is ellátva azt.

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGÚ VÍRUS KISZŰRÉS H14 HEPA SZŰRŐVEL!

Az AIRMID független angol vizsgálati labor eredményeinek tanúsága szerint az otthoni használatra szánt Stadler Form ROGER légtisztítók a világelsők között vannak a koronavírus bizonyítottan kitűnő hatékonyságú kiszűrésében!

A teszteredmények kimutatták, hogy az élő SARS-CoV-2 vírusokat* - amelyek a COVID-19 fertőzés kórokozói - a ROGER Little és a ROGER modellek 99,3% mértékben a levegőből alig 1 óra leforgása alatt képes kiszűrni. A ROGER Big modell a SARS-CoV-2 vírusokkal szemben a kimagasló 99,9% szűrési hatásfokot ért el.

Következésképpen Stadler Form légtisztítóink a vírusfertőzések kockázatának csökkentésében hatalmas segítséget nyújtanak. A koronavírus fertőzés ellen zárt térben a lehető legjobb védelemmel szolgálnak a család tagjai és mások számára. Tehát bizton állíthatjuk, hogy a termék megszűri a COVID-19 vírust is, mivel bőven meghaladja a mérete a laboratóriumban tesztelt vírus méretét.

*Az Egyesült Királyságban az AIRMID független bevizsgáló laboratóriumban végzett tesztek bizonysága szerint. A légtisztítók vizsgálatához 60 perces időtartam alatt egy 28,5 légköbméteres tesztkamrát vettek igénybe. A vizsgálatokhoz használt MS2 vírus az SARS-CoV-2 vírussal hasonlatos tulajdonságokkal rendelkezik, mindkettő genetikai információt hordozó egyszálú ribonukleinsav. A levegőben finoman eloszló részecskéketet illető tapadási tulajdonságaik az emberre veszélyes vírusokéval megegyeznek, és életképesség valamint a fertőtlenítéssel szembeni ellenállás terén is ugyanígy viselkednek. Ez okból a légtisztító berendezések vizsgálatához az MS2 vírust gyakran alkalmazzák azonos méretű vírusok kiváltására. Azonban a hozzávetőlegesen 25 nanométer átmérőjű MS2 vírus alig egynegyede a 120 nanométeres SARS-CoV-2 vírus méretének. A kisebb méretű MS2 vírusokkal végzett mérések a vírusszámok alapján bizonyítják, hogy a ROGER légtisztítók a jóval nagyobb méretű SARS-CoV-2 vírusok számát is lecsökkentik, az MS2 vírusszámokkal legalábbis azonos mértékéig.

Tervező: Matti Walker
"A kezdetektől fogva megtiszteltetés számomra, hogy együtt dolgozzak és tervezzek termékeket a Stadler Form Team számára. A Stadler Form név az első termékkel, Freddel kezdődött. Az termékkínálatunk nem túl nagy, de annál elegánssabbá és vonzóbbá nőtte ki magát. A sok tapasztalat és az, hogy a csapat részese lehetek, nagyban gazdagította az életemet, a tervezői munkámat.
A termékek megvalósításánál meghatározott céljaink, hogy a végtermék esztétikus, erőforrás-barát, tartós anyagú, könnyen és kényelmeesen kezelhető, egyszerű, de intuitív funkciókkal ellátott, fogyasztóbarát legyen."

Műszaki adatok

Utólagosan vásárolható H14 HEPA szűrő a készülékhez, mely szürésgi hatékonysága: 99,995%.

 • Energiafelhasználás: 3 - 40 W 
 • Légteljesítmény: 231 m3/óra 
 • Ajánlott szobaméret: 33 m2
 • Zajszint: 28 - 59 dB (A)
 • Méret: 330 x 450  x 170 mm (szélesség x magasság x mélység)
 • Súly: 5,5 kg
Csomagolás tartalma
1 db Stadler Form ROGER LITTLE légtisztító
1 db Dual Filter H12 HEPA
1 db cserélhető, textil előszűrő
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek