Kérdésed van? Hívj minket!
+36 1 468 2176 ; +36 1 789 2152

Rólunk

STADLER FORM MÁRKA

A Stadler Form cég 1988 óta gyárt különféle légtechnikai eszközöket és forgalmazza a termékeit a világ minden részén. A Stadler Form már a kezdetektől fogva nem csak olyan készülékeket tervezett és gyártott, amelyek meggyőző hatékonysággal és színvonalon végzik el az eredeti feladataikat, hanem egyedi formájuknak és kivitelüknek köszönhetően azok tökéletesen illeszkednek az Ön otthonába.
A Stadler Form elegáns és hasznos háztartási készülékeket fejleszt. Szenvedélyesen dolgoznak a háztartásbeli újításokon, a levegő és a szoba klímájának javítására összpontosítva. A termékek megvalósításánál meghatározott céljaik közé tartozik, hogy a végtermék esztétikus, erőforrás-barát, tartós anyagú, könnyen és kényelmesen kezelhető, egyszerű, de intuitív funkciókkal ellátott, fogyasztóbarát legyen. Ezáltal a termékek hasznos szobatársnak bizonyulnak a vásárlók számára.
Forduljon hozzánk bizalommal!

 

STADLER FORM CSAPATA

Az iRobot Centrum és a Stadler Form csapataként jó közérzetünk fokozása érdekében a svájci Stadler Form termékei tisztítják, illatosítását, és tartják az optimális páratartalmat részünkre, emellett a fűtést és a légkeverést is ellátják. Egészségünk megőrzésében komoly szerepet vállalnak.
A kizárólagos hazai importőreként, elköteleztük magunkat lakókörnyezetünk egészséges és tiszta levegőjének biztosítására.

 

Webáruházunk elérhetőségei:

Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 10-14.

Telefon: +36 1 468 2176

Email: info@irobotcentrum.hu