Kérdésed van? Hívj minket!
+36 1 468 2176 ; +36 1 789 2152

Stadler Form Roger Big légtisztító 104 m2-re, Wifi /fekete textil/
Stadler Form ROGER BIG okos légtisztító (sötét szürke textillel)
307 990 Ft

Stadler Form ROGER BIG okos légtisztító (sötét szürke textillel)

Stadler Form Roger Big légtisztító 104 m2-re, Wifi /fekete textil/
Stadler Form Roger Big légtisztító 104 m2-re, Wifi /fekete textil/
Stadler Form Roger Big légtisztító 104 m2-re, Wifi /fekete textil/
Stadler Form Roger Big légtisztító 104 m2-re, Wifi /fekete textil/
Stadler Form Roger Big légtisztító 104 m2-re, Wifi /fekete textil/
Stadler Form Roger Big légtisztító 104 m2-re, Wifi /fekete textil/
Stadler Form Roger Big légtisztító 104 m2-re, Wifi /fekete textil/
Stadler Form Roger Big légtisztító 104 m2-re, Wifi /fekete textil/

Az új ROGER BIG WiFi app vezérléssel és antimikrobiális textil előszűrőjével a korábbinál is nagyobb mértékben óvja egészségét. H12 minőségű HEPA szűrőjével, vagy akár az opcionálisan megvásárolható H14 minőségű HEPA szűrővel, segít az allergiában szenvedőknek. MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGÚ VÍRUS KISZŰRÉSSEL!*

Várható beszerzés és kézbesítés
2024.05.30
307 990 Ft
Részletek

 

Adatok
Garancia idő
sávos elrendezésű jogszabályon alapuló kötelező jótállás időtartam vonatkozik
Gyártó
Stadler Form
Változatok

Nettó súly
7,9 kg
Bruttó súly
8,3 kg
Magasság
50 cm
Szélesség
42 cm
Mélység
20 cm
Zajszint
30 dB
Szín
sötétszürke
LED fény
váltakozó színű
Ajánlott terület
104 m²
Ajánlott légtér
260 m³
Szállítási költség
br. 30.000 Ft alatt 1.490 Ft, felette ingyenes
Gyártó
Stadler Form
Cikkszám
ST0247
Jellemzők

Főbb jellemzők:

 • app vezérlés (WiFi)
 • antibakteriális előszűrő (mosható)
 • Dual Filter™ (HEPA és aktívszén) szűrő
 • opcionálisan válaszható szűrők: Dual Filter™ H12 HEPA vagy H14 HEPA
 • levegő minőség jelzés gáz- és részecskeszenzorral (PM 2,5)
 • érintőpanel
 • automatikus üzemmód
 • filter csere jelzés (a filter élettartama 8-12 hónap levegő szennyezettségétől függően)
 • 1-7 órás időzítő
 • 5 légsebesség fokozat
 • görgők a könnyed mozgatás érdekében
 • ajánlott akár 104 m2-es szobába


Az új Stadler Form Roger Big okos szobai légtisztító, akár
104 négyzetméteres szobába is. A készülék lézeres levegő minőség érzékelője folyamatosan figyeli mind a por tartalmat, mind a nemkívánatos szagokat, amelyek jelenlétére automata üzemmódban képes reagálni, ha kell nagyobb teljesítményre kapcsolva, hogy a lehető leggyorsabban kellemessé és biztonságossá varázsolja a levegőt.

A készülék előlapján található jelzőfény kéken világít, ha a levegő minősége jó, narancs színben, ha az nem ideális és pirosan, ha kifejezetten rossz.

Az új Sanitized® hygiene technológiás textil, mosható előszűrő megfogja a nagyobb szennyeződéseket, mint például a hajszálakat vagy a porcicákat. Mivel ez a szűrő mosható, így minden korábbi modellhez képest, könnyebb a karbantartása. A textil előszűrő megállítja a nagyobb szennyeződéseket, gátolja a spórák bejutását, megtelepedését a HEPA szűrőben. A svájci tecnológiáját használó szűrő 30°C-on kézzel mosható, legalább 20 alkalommal. Átlagos használat mellett, az előszűrőt ajánlott három havonta kimosni. Allergiásoknak, különösen az erősebb tüneteket is kiváltó pollen szezonban, vagy nagyobb por terhelés esetén, az előszűrőt akár havonta is indokolt lehet mosni. A textil szűrő, kiegészítőként utólagosan pótolható.
Sanitized® 1935 óta, az antimikrobális technológiájával számos területen bizonyított már. A cég termékei a vegyipartól az építőanyagokon és ruházati cikkeken át az élet számos területén megtaláklhatóak.

A rendszer középpontjában a nagy méretű H12 minőségű, kettős HEPA szűrő van, integrált aktív szén betéttel. Ez a HEPA szűrés a finom por mellett útját állja a polleneknek, baktériumoknak és részben a vírusoknak is. Az aktív szén szűrő pedig magába zárja a kellemetlen szagokat. Ugyanebben a tesztben a Roger egyúttal képes volt kiszűrni a levegőből az influenza vírusok 99,9%-át. (A teszt egy 28m3-es teszt kamrában, H1N1, H2N2, H3N2 variánsokkal lett elvégezve.)

A Roger szűrő rendszere a TÜV tesztjében a 0,255 µm méretű porszemcséket 100%-ban kiszűrte a levegőből. Ez a szűrőrendszer képes egy 22m2-es helyiségben a levegőben található influenza vírusok 99,9%-át is kiszűrni.

ROGER BIG teljesítménye 736 m3/h CADR*, ami kimagasló szűrési hatékonysággal párosulva ideális megoldás az otthoni légtisztításra. A készülék 104 m2-es szobákba ajánlott, ami óránként háromszori légátforgatással számol a szoba egészére vetítve.
*CADR: Clean Air Delivery Rate, vagyis tiszta levegő kibocsájtási ráta, amit az AHAM sztenderdjei szerint mért érték.

ROGER BIG alkalmas ugyan a 104 m2-es helyiség megszűrésére (óránként 3x-os levegőcserével), de nagyobb légtisztítási igény esetén, erősen szennyezett területre, vagy allergiások számára a ROGER BIG 62 m2-es szobákba ajánlott, mert utóbbi esetben az óránkénti levegőcserét akár ötször is képes végrehajtani.
A készülék lelke a nagy méretű HEPA (H12) szűrő, beépített aktív szén betéttel. Ez az, ami kivonja a rajta átáramló levegőből a finom port, a polleneket, a bektériumokat és vírusokat is. Ennek a szűrőnek köszönhetően, a Roger ECARF minősített, ami különösen jó hír az allergiásoknak. 
A kombinált szűrő működése során megköti a levegő szennyező anyagok nagyon nagy részét, ezért azt 8-12 havonta ajánlott cserélni.


MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGÚ VÍRUS KISZŰRÉS H14 HEPA SZŰRŐVEL!

Az AIRMID független angol vizsgálati labor eredményeinek tanúsága szerint az otthoni használatra szánt Stadler Form ROGER légtisztítók a világelsők között vannak a koronavírus bizonyítottan kitűnő hatékonyságú kiszűrésében!

A teszteredmények kimutatták, hogy az élő SARS-CoV-2 vírusokat* - amelyek a COVID-19 fertőzés kórokozói - a ROGER Little és a ROGER modellek 99,3% mértékben a levegőből alig 1 óra leforgása alatt képes kiszűrni. A ROGER Big modell a SARS-CoV-2 vírusokkal szemben a kimagasló 99,9% szűrési hatásfokot ért el.

Következésképpen Stadler Form légtisztítóink a vírusfertőzések kockázatának csökkentésében hatalmas segítséget nyújtanak. A koronavírus fertőzés ellen zárt térben a lehető legjobb védelemmel szolgálnak a család tagjai és mások számára. Tehát bizton állíthatjuk, hogy a termék megszűri a COVID-19 vírust is, mivel bőven meghaladja a mérete a laboratóriumban tesztelt vírus méretét.

*Az Egyesült Királyságban az AIRMID független bevizsgáló laboratóriumban végzett tesztek bizonysága szerint. A légtisztítók vizsgálatához 60 perces időtartam alatt egy 28,5 légköbméteres tesztkamrát vettek igénybe. A vizsgálatokhoz használt MS2 vírus az SARS-CoV-2 vírussal hasonlatos tulajdonságokkal rendelkezik, mindkettő genetikai információt hordozó egyszálú ribonukleinsav. A levegőben finoman eloszló részecskéketet illető tapadási tulajdonságaik az emberre veszélyes vírusokéval megegyeznek, és életképesség valamint a fertőtlenítéssel szembeni ellenállás terén is ugyanígy viselkednek. Ez okból a légtisztító berendezések vizsgálatához az MS2 vírust gyakran alkalmazzák azonos méretű vírusok kiváltására. Azonban a hozzávetőlegesen 25 nanométer átmérőjű MS2 vírus alig egynegyede a 120 nanométeres SARS-CoV-2 vírus méretének. A kisebb méretű MS2 vírusokkal végzett mérések a vírusszámok alapján bizonyítják, hogy a ROGER légtisztítók a jóval nagyobb méretű SARS-CoV-2 vírusok számát is lecsökkentik, az MS2 vírusszámokkal legalábbis azonos mértékéig.

Tervező: Matti Walker
"A kezdetektől fogva megtiszteltetés számomra, hogy együtt dolgozzak és tervezzek termékeket a Stadler Form Team számára. A Stadler Form név az első termékkel, Freddel kezdődött. Az termékkínálatunk nem túl nagy, de annál elegánssabbá és vonzóbbá nőtte ki magát. A sok tapasztalat és az, hogy a csapat részese lehetek, nagyban gazdagította az életemet, a tervezői munkámat.
A termékek megvalósításánál meghatározott céljaink, hogy a végtermék esztétikus, erőforrás-barát, tartós anyagú, könnyen és kényelmeesen kezelhető, egyszerű, de intuitív funkciókkal ellátott, fogyasztóbarát legyen."

Műszaki adatok

ROGER BIG két érzékelőjével gyorsan észleli és megbízhatóan kiszűri a levegőből a részecskéket és gázokat, a szennyező anyagokat. Nagy segítséget nyújt az allergiások számára. A könnyed szállítás érdekében kerekekkel látták el. WiFi-n keresztül, applikáció segítségével bárhonnan elérhető és megfigyelhető az aktuális levegőminőség.
Utólagosan vásárolható H14 HEPA szűrő a készülékhez, mely szürésgi hatékonysága: 99,995%.

 • Energiafelhasználás: 4 - 90 W 
 • Légteljesítmény: 736 m3/óra (CADR mérés szerint)
 • Ajánlott szobaméret: akár 104 m2
 • Zajszint: 28 - 58 dB (A)
 • Méret: 420 x 520 x 340 mm (szélesség x magasság x mélység)
 • Súly: 10,5 kg
Csomagolás tartalma
1 db Stadler Form ROGER BIG WiFi-s, applikációval bárhonnan vezérelhető, okos légtisztító
2 db Dual Filter H12 HEPA
2 db cserélhető, textil előszűrő
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek