Kérdésed van? Hívj minket!
+36 1 468 2176 ; +36 1 789 2152

Történetünk

1998 - ALAPÍTÁS

A Stadler Form Aktiengesellschaft céget Martin Stadler alapította, Zugban 1998 szeptemberében. Martin Stadler párásítót akart vásárolni otthonába, de nem találta meg az esztétikai és műszaki elvárásainak megfelelő terméket. Végül úgy döntött, hogy maga fejleszti ki.

1999 - FRED - gőzzel előre!

Martin Stadler 1999 őszén dobta piacra a FRED meleg párásítót – nagyon nagy sikerrel! A hűvös dizájn, amely a mai napig nagy figyelmet kap, Matti Walkertől származik. Rövid időn belül Stadler Form Fred sok vásárló otthonának kiegészítője lett, Svájcban és Nyugat-Európában egyaránt.

2008 - OSKAR

2008-ban a Stadler Form speciális kivitelben kifejlesztett egy alacsony energiafogyasztású párásítót. OSKAR időtlen formája, az intuitív kezelhetősége, valamint a csendes és energiatakarékos működése sokak kedvencévé vált.

2011 - OSKAR - a KASSENSTURZ győztese

OSKAR sikertörténete folytatódik. Még 2011-ben a Stadler Form ünnepelhette a párásító a KASSENSTURZ teszten elért győzelmét. A kezelést, valamint a technikai és higiéniai szempontokat egyaránt tesztelve, OSKAR nyertesként került ki.

2013 - 3 reddot design díj

A Stadler Form 2013-ban vett részt először a híres „red dot” formatervezési pályázaton, és 3 díjat nyert! ALBERT páramentesítő, ANNA fűtőventilátor és OSKAR BIG párásító nyerte el a red dot design díjat a kiváló minőségű tervezésért.

2015 - PAUL fűtőtest csendesen és folyamatosan melegít

A Stadler Form még 2015-ben piacra dobta a világ első nagy teljesítményű fűtőventilátort. A termék a PAUL nevet kapta. Az egyedülálló Adaptive Heat™ technológiájával rendkívül csendesen és bosszantó ki-be ingadozások nélkül biztosítja a kellemesen meleg hőt. Automata módban automatikusan beállítja a hőteljesítményt a kívánt hőfok fenntartása érdekében.

2016 - EVA ultrahangos párásító, külső érzékelővel

2016-ban a Stadler Form bemutatott egy új, innovatív terméket, amely intenzív kutatások eredményeként jött létre: az ultrahangos párásító hölgyike az EVA nevet kapta, és külső érzékelővel lett ellátva. Mivel a páratartalmat nem a készülék körül, hanem a helyiségben méri, a mérési eredmények rendkívül pontosak. A Remote Sensor™ egy külső érzékelő és távvezérlő egyben.

2017 - A Stadler Form család legkisebb tagja: SELINA LITTLE

Kínálatának folyamatos bővítése érdekében a Stadler Form márkát évről évre egyre vonzóbbá teszik. 2017-ben jelent meg az eddigi legkisebb Stadler Form termék: a SELINA LITTLE, azaz a mini higrométer. SELINA mindig megmutatja, hogy a páratartalom és a hőmérséklet ideális-e. Ha a páratartalom optimális szinten van, akkor még mosolyog is.

2018 - OTTO ventilátor újratervezése

Folyamatos sikereinek köszönhetően OTTO 2018-ban, a 13. születésnapjára új arculatot kapott. Az eredmény: egy csodálatos bambusz váz és egy tökéletesen kialakított forgatható vezérlés a termék hátoldalán. OTTO a jellegzetes kialakítás és a gondosan megválasztott anyagok ideális kombinációját nyújtja: az állítható ipari ventilátor örök hangulatát és stílusát adja, míg bambusz váza környezetileg fenntartható forrásokból származik.

2018 - Globális jelenlét

Az USA-tól Lengyelországig és Libanontól Indonéziáig: a Stadler Form termékei a levegő minőségének javítására a világ minden táján megtalálhatók. 2018 óta - épp a cég 20. évfordulója előtt - a Stadler Form több mint 50 országgal folytatott nemzetközi együttműködésével büszkélkedhet.

2019 - Először az innováció

2019-ben a Stadler Form csapata igazi újítást ért el az ultrahangos párásító hölggyel, Emmával: EMMA minden egyes alkatrésze bepasszírozható egy mini tartóba. Ezt a kivételes csomagolást a Bernhard | Burkard tervezőpáros készítette. Az Iconic Awards 2020: innovatív enteriőr rendezvényen Emmát figyelemre méltó terméktervezés kategóriában ismerték el.

2020 - Újabb 3 német formatervezési díj

Nem kevesebb, mint 3 Stadler Form termék nyert meg egy német formatervezési díjat, 2020-ban. A PETER torony- és TIM asztali ventilátor, a Bernhard | Burkard tervezőpáros termékei nyertek a Kiváló terméktervezés - háztartások kategóriában. A Matti Walker által tervezett Roger légtisztító ugyanabban a kategóriában külön említést kapott.