Kérdésed van? Hívj minket!
+36 1 468 2176 ; +36 1 789 2152

Blog

EGÉSZSÉGES LEVEGŐ OTTHON, JÁRVÁNY IDEJÉN

BB
2021.05.24 18:44
EGÉSZSÉGES LEVEGŐ OTTHON, JÁRVÁNY IDEJÉN

Egy járvány idején a legjobb, ha tehetjük, otthon maradunk. Ezzel óvva szeretteinket, magunkat, és mindenki mást is, akadályozva a vírus terjedését. Amikor sok időt töltünk otthon - a beltéri levegő minősége még fontosabbá válik. A Stadler Form azt javasolja, hogy párásító segítségével állítsuk be a páratartalom 40-60% közötti relatív páratartalmát, valamint szerezzünk be légtisztítót, hogy a levegő otthon mindig tiszta legyen.

Azt azonban sokan nem tudják, hogy mindezt egy készülékkel is meg lehet oldani. Képzeld el, hogy van olyan eszköz, amely mindkét teendőre képes: párásít és tisztítja a levegőt. Igen, ezt már feltalálták - légmosónak hívják.

A légmosó egy nagy kapacitású termék, ami alig igényel karbantartást. Eltávolítja a levegőből a pollent, a vírusok nagy részét és a baktériumokat, valamint a szagok nagy részét. A tisztítás hatékonysága nem olyan magas, mint egy légtisztítóval, de a független laboratóriumi vizsgálatok szerint lenyűgöző tisztítási eredményeket bizonyítanak. A jobb levegőminőség lehetővé teszi, hogy szabadon lélegezz, és támogat az egészség megőrzésében.

Az egészséges lakókörnyezet érdekében a páratartalom szintjét 40–60% relatív páratartalom között kell beállítani. A légmosó segít ennek elérésében, és az integrált páratartalommérő és -szabályozó biztosítja az egészséges szint fenntartását. A megfelelő páratartalom lehetővé teszi a testnek, hogy erős immunrendszert építsen fel, ezáltal javítja saját védelmét a betegségek elkerülésével szemben.

Fontos kiemelnünk, hogy a légmosó tisztaságának és egészségének megőrzése érdekében hetente legalább egyszer meg kell tisztítani. Érdemes könnyen tisztítható típust választani.

Légmosó készülékeinket és kiegészítőinket ITT találod.