Kérdésed van? Hívj minket!
+36 1 468 2176 ; +36 1 789 2152

Stadler Form KARL BIG okos ventilátoros párásító
Stadler Form KARL BIG okos ventilátoros párásító
175 990 Ft

Stadler Form KARL BIG okos ventilátoros párásító

Stadler Form KARL BIG okos ventilátoros párásító
Stadler Form KARL BIG okos ventilátoros párásító
Stadler Form KARL BIG okos ventilátoros párásító
Stadler Form KARL BIG okos ventilátoros párásító
Stadler Form KARL BIG okos ventilátoros párásító
Stadler Form KARL BIG okos ventilátoros párásító
Stadler Form KARL BIG okos ventilátoros párásító
Stadler Form KARL BIG okos ventilátoros párásító
Stadler Form KARL BIG okos ventilátoros párásító
Stadler Form KARL BIG okos ventilátoros párásító

Stadler Form KARL BIG - a szuper teljesítményű párásító

Van valami a levegőben: jön a párásítók új generációja! Akár otthonában, akár az irodában, a hideg évszakban a fűtés miatt nagyon gyorsan kiszárad a levegő. A párásítók segíthetnek, biztosítják az ideális páratartalmat és a jobb közérzetet. A Stadler Form a szobai klímaberendezések dizájnmárkája, amely 2022. október 10-én piacra dobta a légnedvesítők új generációját. A Karl és a Karl Big két energiahatékony modell, amelyek erős teljesítményüknek, elegáns dizájnjuknak és modern textil burkolatuknak köszönhetően kiemelkednek a többi készülék közül.

Várható beérkezés: 2023. szeptember

Várható beszerzés és kézbesítés
2024.06.24
175 990 Ft
Adatok
Garancia idő
sávos elrendezésű jogszabályon alapuló kötelező jótállás időtartam vonatkozik
Gyártó
Stadler Form
Változatok

Nettó súly
4,6 kg
Bruttó súly
6,2 kg
Magasság
33,5 cm
Szélesség
50,2 cm
Mélység
24,2 cm
Kapacitás
11 l
Zajszint
30 dB
Szín
titánium
LED fény
váltakozó színű
Ajánlott terület
150 m²
Ajánlott légtér
375 m³
Szállítási költség
br. 30.000 Ft alatt 1.490 Ft, felette ingyenes
Cikkszám
ST0266
Jellemzők

Karl, a szuper teljesítményű párásító

Van valami a levegőben: jön a párásítók új generációja!

Akár otthonában, akár az irodában, a hideg évszakban a fűtés miatt nagyon gyorsan kiszárad a levegő. A párásítók segíthetnek, biztosítják az ideális páratartalmat és a jobb közérzetet. A Stadler Form a szobai klímaberendezések dizájnmárkája, amely 2022. október 10-én piacra dobta a légnedvesítők új generációját. A Karl és a Karl Big két energiahatékony modell, amelyek erős teljesítményüknek, elegáns dizájnjuknak és modern textil burkolatuknak köszönhetően kiemelkednek a többi készülék közül.

Az optimális beltéri klíma nem új trend – a nem megfelelő páratartalom negatív hatással lehet a közérzetre. A hatékony légpárásítók új generációjával - Karl és Karl Big - az optimális klímát garantálja nagy helyiségekben is.

A Stadler Form Matti Walker tervezővel együttműködve kifejlesztett egy új párologtató generációt, amely nemcsak minden műszaki követelményt felülmúl, hanem antracit színű textil burkolatával időtlen szemet gyönyörködtető, és ideálisan beilleszthető az egyedi helyiség hangulatába.

A Stadler Form vezérigazgatója, Martin Stadler

A fűtött beltéri helyiségekben gyakran túl száraz a levegő. Egyesek könnyező szemmel, torokfájással reagálnak, sőt fejfájástól vagy alvászavartól szenvednek. Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze az otthoni páratartalmat. Ha a hideg évszakban a relatív páratartalom 40% alatt van, akkor egy párásító segít elérni a helyiség optimális páratartalmát nappal és éjszaka.

A Karl modell kompakt, 4,6 literes víztartállyal és nagy párásító kapacitással rendelkezik, akár 100 m2-es nagy helyiségekhez. A hálószobában és a nappaliban könnyen beilleszthető a meglévő lakókörnyezetbe. A nagy teljesítményű Karl Big 11 literes víztartályával pillanatok alatt párásítja a helyiségeket akár 150 m2-ig használható.

Automatikus üzemmódban a Karl és a Karl Big egymástól függetlenül választja ki a megfelelő párásítási szintet. Ezzel a helyiségben a kívánt páratartalom gyorsan és kis energiafelhasználással érhető el és tartható fenn. Az innovatív felépítés lehetővé teszi a párásító kompakt méretét. A gazdaságos egyenáramú motorral együtt a hatékony kialakítás alacsony energiafogyasztást eredményez. A készülékek automatikusan kikapcsolnak, amint a víztartályok kiürülnek. Ezenkívül a levegő párásítására szolgáló szűrők növényi és textilszálakból készülnek.

A Karl és Karl Big WiFi berendezése biztosítja, hogy minden funkció okostelefonos alkalmazáson keresztül vezérelhető, a páratartalom pedig bárhonnan, bármikor ellenőrizhető legyen. A csuklós nyílás, amely működés közben felülről tölti fel a vizet, rendkívül praktikus az ügyfelek számára. Ezen kívül a LED-funkciós lámpák éjszaka tompíthatók vagy teljesen lekapcsolhatók, hogy Ön zavartalanul aludhasson.

Fontos figyelmeztetés! Használaton kívül ne hagyjon vizet a készülékben, mivel a pangó vízben baktériumok, gombák szaporodhatnak el. A termék tartályában lévő vizet legalább háromnaponta cserélni kell, függetlenül a készülék vagy víz szemrevételezéssel megállapítható tisztaságától.

A termék rendszeres tisztítása mellett, a tartályban lévő víz csíramentesen tartását elősegítheti a Stader Form Water Cube nevű antibakteriális kiegészítő használatával is. 

Tervező: Matti Walker
"A kezdetektől fogva megtiszteltetés számomra, hogy együtt dolgozzak és tervezzek termékeket a Stadler Form Team számára. A Stadler Form név az első termékkel, Freddel kezdődött. Az termékkínálatunk nem túl nagy, de annál elegánssabbá és vonzóbbá nőtte ki magát. A sok tapasztalat és az, hogy a csapat részese lehetek, nagyban gazdagította az életemet, a tervezői munkámat.
A termékek megvalósításánál meghatározott céljaink, hogy a végtermék esztétikus, erőforrás-barát, tartós anyagú, könnyen és kényelmeesen kezelhető, egyszerű, de intuitív funkciókkal ellátott, fogyasztóbarát legyen."
Műszaki adatok
Ajánlott maximális szobaméret: 150 m2 / 375 m3
Párásító kapacitás: 1100 g/h
Víztartály térfogata: 11 liter
Zajszint: 27 – 59 dB
Hálózati feszültség: 220-240V / 50 Hz
Teljesítmény: 6-15 W
Méretek: 246 x 290 x 175 mm
Súly: 4,6 kg
Szín: titánium
Formatervező: Matti Walker
Csomagolás tartalma
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek