Kérdésed van? Hívj minket!
+36 1 468 2176 ; +36 1 789 2152

Stadler Form CHARLY NEW STAND álló ventilátor

Stadler Form CHARLY NEW STAND álló ventilátor
Stadler Form CHARLY NEW STAND álló ventilátor
Stadler Form CHARLY NEW STAND álló ventilátor
Stadler Form CHARLY NEW STAND álló ventilátor
Stadler Form CHARLY NEW STAND álló ventilátor

Stadler Form Charly New Stand - felemelő érzéssel tölt fel!

Fém felépítés. Zink öntvénnyel súlyozott talp. Állítható magasságú állvány. Oszcillálás illetve az állítható dőlésszög. Három sebesség fokozatban 6000 m3 / óra légmozgatásra tervezve.

69 990 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
Adatok
Termék
Ventilátor
A termék
készleten
Maximális légtér
0 – 125
Garancia idő
1 év
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Árukereső.hu Szállítási Költség
ingyenes
Gyártó
Stadler Form
Ajánlott alapterület
50
Cikkszám
ST0014
Jellemzők

Charly padlóventilátor után szabadon: Charly New Stand álló ventilátor. A Charly által elért kultikus státusz alapján létrejött a ventilátor álló változata. A kivételes szélgép oszcillációval van felszerelve. Charly New Stand ezáltal egyenletesen osztja el a hűvös levegőt a szobában. A sugárhajtású repülőgép-turbinára hasonlító kialakítás és a hozzá illő légmozgási teljesítmény: három alumínium penge lehetővé teszi, hogy ez a ventilátor óránként akár 6000 m³ levegőt tudjon szállítani. De a lekerekített, öntött cinkalapnak köszönhetően a Charly New Stand ventilátor szilárdan van a földön, miközben dőlésszögében és magasságában még mindig állítható.

Tervező: Matti Walker
"A kezdetektől fogva megtiszteltetés számomra, hogy együtt dolgozzak és tervezzek termékeket a Stadler Form Team számára. A Stadler Form név az első termékkel, Freddel kezdődött. Az termékkínálatunk nem túl nagy, de annál elegánssabbá és vonzóbbá nőtte ki magát. A sok tapasztalat és az, hogy a csapat részese lehetek, nagyban gazdagította az életemet, a tervezői munkámat.
A termékek megvalósításánál meghatározott céljaink, hogy a végtermék esztétikus, erőforrás-barát, tartós anyagú, könnyen és kényelmeesen kezelhető, egyszerű, de intuitív funkciókkal ellátott, fogyasztóbarát legyen."

Műszaki adatok
Tervező: Matti Walker Légteljesítmény: 6000 m³/óra Teljesítmény: 35-58 Watt Zajszint: 35-49 dB Méretei: 450 x 1300 x 400 mm Tömege: 9,4 kg
Csomagolás tartalma
1 db Stadler Form CHARLY NEW STAND álló ventilátor
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek